Man - Tors 07.30 - 15.30|Fre 07.30 - 15.00
Døgnservice: 98 43 39 22| Skriv til os|Følg os på

Netværksinstallation

Afdelingen for datainstallationer har en høj grad af ekspertise vedrørende kabling og netværkskonfigurationer Vi tilbyder et færdigt netværkskoncept, der er tilpasset den enkelte virksomheds behov og krav.

Vi tilbyder bl.a. etablering PDS-netværkskablinger i både FTP- og UTP-løsninger samt fiberinstallationer i single- og multimode. Vores leverede installationer spænder fra mindre netværksinstallationer med 3-5 tilslutninger og op til store netværksløsninger med kombinerede fiber- og kobberløsninger indeholdende 2-3.000 tilslutninger/drops.

Vore teknikere projekterer selv netværksinstallationen i samarbejde med kunden og systemleverandøren. Dette forhold gælder for både netværkssiden, 230V forsyningssiden, samt eventuelle transientbegrænsende foranstaltninger/jordingssystemer. Dette suppleres naturligvis med montering af UPS-anlæg tilpasset systemet.

Vi er certificeret til montering af flere netværkssystemer herunder bl.a. IBM ACS-løsningen fra schweiziske R&M. www.Freenet-Danmark.dk

Herudover leverer og monterer vi også systemer fra LK, Panduit, og AMP.

Fiberløsninger er baseret på 3M`s ST eller SC connectorer- Singlemode eller Multimode.

Alle netværksløsninger leveres afsluttet med komplet dokumentation og testresultat udført efter krav til anlægsspecifikation.

Kontakt vore teknikere Kim Værens eller Morten Sørensen